Varna plačila s karticami

Spletno plačevanje v spletnih trgovinah in aplikacijah

Spletna plačila Monri vam omogočajo hitro in enostavno izvrševanje plačil z debetnimi in kreditnimi karticami ter drugimi načini plačila na vseh spletnih prodajnih mestih z največjo varnostjo.

Uvedite varna spletna plačila s 30 % POPUSTA prve 3 mesece!

Izberite hitro in varno spletno plačevanje, z brezplačnimi dodatnimi integracijami in funkcionalnostmi!

 

 • Vsem novim uporabnikom podarjamo 30% popusta prvih 3 mesecev uporabe storitve spletnega plačevanja

 

 • Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom, ki so s pomočjo Monri spletnega plačevanja dvignili svoje poslovanje na višjo raven

 

 • Nadgradite uporabniško izkušnjo z Monrijevimi personaliziranimi obrazci – vnesite barve in glas svoje blagovne znamke
Stopite v stik z nami!

Z izkoristkom vaših 30% popusta – stopite v stik z nami!

Ime in priimek*

Z Monrijevimi rešitvami za spletno plačevanje dobite

1

Zanesljivega regionalnega partnerja za razvoj vaše spletne prodaje

2

Največjo varnost plačil (PCI DSS Level 1, PSD2 compliant, TriDes2)

3

Možnost plačila na obroke preko spleta preko različnih bank

4

Svetovanje pri uvajanju in strokovna podpora strankam

Dodatne funkcionalnosti:

Pošiljanje povezave za plačilo

Hitro in enostavno plačilo preko povezave. Trgovec lahko oblikuje plačilni nalog za dogovorjeno prodajo blaga ali storitev preko kateregakoli kanala – elektronske pošte, socialnih omrežij ali telefona! Idealno za male trgovce, ki nimajo razvite spletne trgovine ali cross-selling in up-selling prodaje izdelkov! Nudimo več različice te storitve, odvisno od vaših potreb.

Tokenizacija in varnost podatkov

Omogočite nakupovanje v svoji spletni trgovini ali aplikaciji z enim samim klikom! Tokenizacija omogoča shranjevanje šifriranih podatkov kartice brez dostopa do izvirnih podatkov. Idealno za ponavljajoče se stroške (naročnina) ali pogoste stroške (naročila hrane itd.)

Organiziranje promocijskih akcij

Trgovci imajo popolno svobodo pri ustvarjanju promocijskih ugodnosti za svoje stranke. Ta modul omogoča dodeljevanje popustov pri nakupu na podlagi različnih parametrov, na primer popusta v cenovnem razredu izdelkov, končnega zneska računa, popusta na določeno plačilno sredstvo ali tokenizirano kartico, kartično shemo itd.

Preprosto in varno plačilo


 • Skrbniški vmesnik

Iz katere koli naprave se prijavite v spletno nadzorno ploščo in preverite stanje vaših zaključenih naročil, upravljajte svoje transakcije (preklic, zaključek naročila ali vračilo), ustvarite in prevzemite poročila o opravljenih transakcijah, ki jih lahko naložite v ERP program.

 • Poročanje in statistika

Poročila se lahko generirajo samostojno in prenašajo preko skrbniške nadzorne plošče (možnost vnosa v ERP vmesnik)

 • Nadzor in preprečevanje tveganja

PCI DSS je niz pravil, ki se jih že vrsto let nenehno posodablja in urejajo kako in pod kakšnimi pogoji lahko udeleženci v kartičnem plačilnem procesu upravljajo z občutljivimi kartičnimi podatki.

Kontaktirajte nas

Podprte debetne in kreditne kartice

Dodatni načini plačila

Partnerske banke

Razpoložljiv sprejemnik za usmerjanje prometa

Vrste plačilnih obrazcev

iFrame/pojavno okno

Plačilni obrazec se prikaže kot dodatno okno uporabnika med uporabo spletne trgovine in se zapre po uspešnem plačilu.

Preusmeri na Monri

Stranka je preusmerjena na Monrijevo stran za varno plačilo in se nato vrne na spletno mesto trgovca.

Personaliziran obrazec

Tovrsten obrazec je popolnoma prilagojen dizajnu spletne trgovine, saj se nahaja znotraj nje, uporabnik pa ostaja v istem okolju. Priporočljivo zaradi najboljše uporabniške izkušnje in zmanjšane stopnje zapustitve košarice!

SDK-ji za Android in iOS

Zahvaljujoč našim že pripravljenim rešitvam je integracija našega plačilnega obrazca v mobilne prodajne aplikacije hitra in enostavna.

Integracije do lažje in hitrejše uporabe

Spletni plačilni sistem Monri je že povezan z vodilnimi hotelskimi rezervacijskimi sistemi (sistemi booking in channel manager), za najbolj znane platforme spletnih trgovin nudimo vtičnike za plug&play integracijo.

 

 

Poleg tega nudimo še integracije za:

 • Dostavne storitve (card on delivery)
 • Rent-a-car (možnost povezave sistema s POS napravo)
 • Tržne rešitve (za občine in mesta)
 • Zavarovanje

Hitro in enostavno spletno plačilo z Monri

1

Izberite banko ali banke, ki sprejemajo kartice (ali več njih). Monri vam bo z veseljem svetoval in pomagal pri potrebni dokumentaciji.

2

Integrirajte sistem in preverite funkcionalnosti brez dodatnih stroškov. Vse poteka hitro in enostavno s pomočjo naše strokovne ekipe.

3

Podpišite pogodbo z Monrijem in izbranim prejemnikom plačila (ali več njih).

4

Pripravljeni ste na sprejemanje plačilnih transakcij v vaši spletni trgovini!

Možnosti zaračunavanja plačil
glede na prejemnike plačil

 

 

 • Plačila obdelujemo prek več sprejemnikov in več valut
 • Monrijevi cenovni paketi za spletno plačevanje so modularni in prilagodljivi
Kontaktirajte nas
Spletna plačila Monri:

Izberite nadomestilo, ki ustreza vašemu poslovanju - letno ali mesečno

Letna pristojbina

380,00 EUR

Pristojbina je sklenjena v variabilni obliki nad 80.000 EUR letnega prometa z začetno provizijo 0,50 % na transakcijo brez fiksnega zneska.

Mesečna pristojbina

36,00 EUR ali 0,50 %

0,50 % ali minimalno mesečno pristojbino v višini 36 EUR, ki se samodejno pretvori v variabilno pristojbino brez fiksnega zneska, ko mesečni promet preseže 7.200 EUR.

Ostale pristojbine se dogovorijo po dogovoru. Vse navedene cene so brez DDV.

Pogosto zastavljena vprašanja

S katerimi sistemi so povezane Monrijeve rešitve za spletno plačevanje?

Monrijev spletni plačilni sistem je že povezan z vodilnimi hotelskimi rezervacijskimi sistemi (sistemi booking in channel manager), kot so PHOBS, Rentilo, Direct booker, EZ Booker in Nakumo, kar omogoča enostaven in hiter začetek dela brez procesa integracije.
Integracija Plug & Play s platformami spletnih trgovin prek vtičnikov: Shopware, Magento, Woocommerce/WordPress, Pretashop, Opencart.

Kateri so predpogoji za uporabo spletnega plačilnega sistema Monri?

Za implementacijo kartičnega spletnega plačevanja je potrebna spletna trgovina oziroma aplikacija. Če še nimate spletne trgovine in je ne nameravate razvijati, svojim kupcem pa želite vseeno ponuditi možnost kartičnega plačevanja preko spleta, imamo za vas tudi takšne rešitve.

Prosimo, da nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca, naši komercialisti vas bodo kontaktirali in posredovali ponudbo ter potrebne obrazce za uporabo naše storitve. Opozoriti vas želimo tudi na to, da morate še dodatno izpolniti bančne obrazce bank, ki ste jih izbrali za sprejem kartice, ki jih pošljete neposredno banki.

Ko so vsi dokumenti pripravljeni, začnemo z implementacijo plačilnega obrazca, nato testiramo in pregledamo strani, nakar ste pripravljeni na delo.

Kakšna je cena storitve?

Minimalna mjesečna naknada iznosi 36,00 EUR (271,24 kn) te ovisi o broju transakcija i volumenu kartičnog prometa, a godišnja naknada za korištenje Monri e-commerce usluge je 380,00 EUR (2.863,11 HRK) + PDV. Plačilo se izvede v 7 dneh po aktivaciji prvih proizvodnih parametrov s strani izdajatelja kartice.
V ceno spletne plačilne storitve Monri so vključeni vsi načini plačila (Aircash, Google Pay, KeksPay, PayCek – kriptovalute, PayPal) ter možnosti tokenizacije in virtualnega POS plačila, če se le-te začne takoj s sklenitvijo pogodbe in aktiviracijom. V kolikor bo pogodba sklenjena naknadno, bo storitev zaračunana po veljavnem ceniku.

Čas trajanja storitve in kako lahko odpovem pogodbo?

Storitev velja eno leto od dneva aktivacije in je sklenjena za nedoločen čas. Ob koncu leta se storitev samodejno podaljša in pošlje nov račun za naslednje obdobje, razen v primeru odpovedi storitve v pisni obliki pred iztekom obstoječe storitve oz. 7 dni po prejemu računa za naslednje obdobje.

V kolikšnem času bom prejel potrebne podatke za aktivacijo storitve?

Vse, kar je potrebno za povezavo z Monrijevimi rešitvami za spletno plačevanje, kot tudi bančne obrazce, vam glede na izbrane storitve dostavimo po izpolnitvi spletnega vprašalnika.

Ali se moram za sprejem plačila s karticami dogovoriti z vsemi ponudniki kartic ali lahko to storim samo z enim?

Odvisno od vaših želja lahko izpolnite enega, dva ali vse priložene obrazce. Spletno kartično plačilo je možno skleniti z naslednjimi imetniki kartic: GBKR, Intesa Slo, UCB Slo.
Vsaj z enim ponudnikom morate skleniti pogodbo, da lahko vzpostavimo povezavo in aktiviramo možnost spletnega plačila s kartico.

Ali moram jaz osebno na banko ali to lahko uredite vi?

Sprejemanje kartic za spletno plačevanje poteka pri zgoraj omenjenih prejemniki kartičnih plačil, ne pri bankah. Na podlagi prejetih izpolnjenih obrazcev jim pošljemo naročila za sklepanje pogodb z vami. Po prejetih obrazcih vas kontaktirajo s predlogom pogodbe in se z vami dogovorijo o pogojih in možnostih (provizija na karticah, plačilo na obroke, rok plačila na račun…).

Kdo izvede plačilo na moj račun?

Banka prejemnica, s katero ste sklenili pogodbo o spletnem plačilu, odvisno od procesorja, prek katerega je bilo plačilo izvedeno. Poudarjamo, da Monri Payments ne izvaja plačil in nima vpogleda v to, kdaj bodo sredstva nakazana na vaš račun. Ti pogoji so pri kartičnih podjetjih strogo določeni.

Ali lahko en račun velja za več trgovin, če gre za istega trgovca?

Ne. Ena domena pomeni eno prodajno mesto; torej en račun pomeni eno prodajno mesto. To ni le naša odredba, ampak tudi kartičnega ponudnika, saj se ob registraciji pri Mastercardu in Visa-i na globalni ravni prijavi spletni naslov prodajnega mesta in določijo parametri za aktivacijo za to prodajno mesto.
Če za aktivirane parametre začnejo prihajati zahteve za obračun več spletnih naslovov, jih bo 3D Secure zavrnil med avtentikacijo plačila, ker prihajajo z neprijavljenega spletnega naslova.
Če ima eno podjetje več spletnih trgovin, je potrebno za vsako spletno trgovino predati vlogo in skleniti pogodbo. Izjema je, če gre za poddomene, le v tem primeru je možno uporabiti en ShopID za vsako poddomeno (max. 5).